agrinio365.gr
ΑΓΡΙΝΙΟΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανοιχτή Πρόσκληση – Επικαιροποίηση Μητρώου Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών

Κοινοποίηση

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΘΕΜΑ: «Επικαιροποίηση Μητρώου Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών για την για την έγκαιρη ενημέρωση και ειδοποίηση τους σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών στην περιοχή που διαβιούν».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου

ΚΑΛΕΙ

τα άτομα που ανήκουν σε Ευάλωτες Ομάδες ( ΑμεΑ, υπέργηροι κλπ), ή τους προσωπικούς τους βοηθούς, ή τα άμεσα συγγενικά τους πρόσωπα, που διαβιούν στις ανωτέρω αναφερόμενες περιοχές, εφόσον το επιθυμούν και εφόσον δεν το έχουν ήδη κάνει σε προηγούμενη πρόσκλησή μας, να δηλώσουν με αίτησή τους, την επιθυμία τους να συμπεριληφθούν στο Μητρώο Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών, για την έγκαιρη ενημέρωση και ειδοποίηση τους από τις δημοτικές αρχές σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών στην περιοχή που διαβιούν.

Μαζί με την αίτηση (Παράρτημα 1), πρέπει να υποβάλλουν και Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8, παρ.1 του Ν.1599/86 (Παράρτημα 2), θεωρημένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία θα δηλώνουν ότι παρέχουν τη συγκατάθεσή ως προς την επεξεργασία στοιχείων προσωπικού χαρακτήρα (προσωπικά και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα).

Τα ανωτέρω στοιχεία υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα μέσα σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη:<ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ> ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,  προς το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου (Ταχ. Διεύθυνση: Π.Ε.Ο. Αγρινίου – Ιωαννίνων (πρώην Δημαρχείο Νεάπολης), ΔΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΑΓΡΙΝΙΟ, Ταχ. Κώδ.: 30100, τηλ. 2641360628,2641360412, mail: tpp@agrinio.gr, είτε μπορούν να κατατεθούν αυτοπροσώπως στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου Αγρινίου.

Οι αιτήσεις και οι υπεύθυνες δηλώσεις, εφόσον είναι ψηφιακά υπογεγραμμένες, μπορούν να κατατεθούν ηλεκτρονικά στο ανωτέρω e-mail.

Επισημαίνεται ότι: όσοι με αίτησή τους έχουν ήδη συμπεριληφθεί στο Μητρώο Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών και δεν επιθυμούν πλέον να συμπεριλαμβάνονται ή έχουν εκλείψει οι λόγοι ένταξής τους στο μητρώο, παρακαλούνται με αίτησή τους να μας ενημερώσουν σχετικά.

Δείτε τα παρακάτω αρχεία:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΑΙΤΗΣΗ

ΠΑΡΑΤΗΜΑ 2 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε ποια σημεία γίνονται δωρεάν rapid test την Tετάρτη 27 Μαρτίου

Πρόσκληση-Πρόγραμμα Εορταστικών και Λατρευτικών Εκδηλώσεων προς Τιμήν Του Πολιούχου Της Πόλεως του Αγρινίου

Προκαταρκτική εξέταση για την καθυστέρηση της δίκης για τα επεισόδια στην Τούμπα το 2016