agrinio365.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΠΕΡ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλη προσέλευση στις δράσεις υγείας από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Κοινοποίηση

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των δημοτών στις δράσεις υγείας που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024, στην Πλατεία Μπότσαρη, από προσωπικό του Αυτοτελούς Τμήματος ΚοινωνικήςΠροστασίαςτουΔήμουΙ.Π.ΜεσολογγίουκαιτιςκοινωνικέςδομέςτουΚέντροΚοινότηταςμεπαράρτημαΡομάκαιΚοινωνικόΠαντοπωλείο,μετηνσυνεργασίατουνοσηλευτικούπροσωπικούτουΠρογράμματοςΒοήθειαστοΣπίτι

Οι δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης, που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την 7η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, περιλάμβαναν δωρεάνμετρήσειςσακχάρου,αρτηριακήςπιέσεωςκαιοξυγόνουαπότοεξειδικευμένοπροσωπικότωνδομών.Παράλληλα,διανεμήθηκεέντυποενημερωτικόυλικό ενώ όπου κρίθηκε αναγκαίο, δόθηκανοδηγίεςγιαπεραιτέρωέλεγχο.

ΟιΑντιδήμαρχοικοςΓιάννηςΚουτσοθέοδωροςκαικοςΧρήστοςΤέγας,οιοποίοιήτανπαρόντεςκαθ’όλητηνδιάρκειατηςεκδήλωσης,συνομιλώνταςμετουςδημότεςοιοποίοιδέχθηκαντιςυπηρεσίεςτωνυπαλλήλωντουΔήμου,εισέπραξαντηνικανοποίησήτουςγιατηνπρωτοβουλίααυτή, ενώ ζητήθηκε ησυνέχισητέτοιωνδράσεωνκαθώςαρκετοίσυνάνθρωποίμαςδενέχουνεύκοληπρόσβασηστηνενημέρωσηκαιτηνπρόληψη.

ΗΠαγκόσμιαΗμέραΥγείαςεπικεντρώνεταιστοσημαντικόρόλοπουδιαδραματίζειηπρωτοβάθμιαυγειονομικήπερίθαλψηωςανθρώπινοδικαίωμαύψιστηςσπουδαιότητας, υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι η Υγεία, είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που διαθέτουμε.

ΟικοινωνικέςδομέςτουΔήμουΙερής ΠόληςΜεσολογγίου,ΚοινωνικόΠαντοπωλείοκαιΚέντροΚοινότηταςλειτουργούνστοπλαίσιοτουΕπιχειρησιακούΠρογράμματος«ΔυτικήΕλλάδα2021-2027»μετηνσυγχρηματοδότησητηςΕλλάδαςκαιτηςΕυρωπαϊκήςΈνωσης.

Τηλέφωναεπικοινωνίαςγιαπερισσότερεςπληροφορίες:

  • ΚέντροΚοινότητας:2631363425-431
  • ΚοινωνικόΠαντοπωλείο:26310-23192

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ευχαριστούν το “AtemoyaCafe” για τη διάθεση του χώρου του για την διενέργεια των εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την έναρξη των εορτών εξόδου κήρυξε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπυρίδων Διαμαντόπουλος

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου  κατασκευής του έργου: «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ «ΛΑΓΚΑΔΙΑ» ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ»

Προβάδισμα… τελικού για Άρη